Minuut Quartier is een jaarlijks filmfestival geörganiseerd door de werkingen van D'Broej. Kinderen en jongeren laten hun fantasie de vrije loop en maken frisse filmpjes van maximum twee minuten. Tijdens een echte festivalavond tonen ze trots hun werk op groot scherm. Samen geven de filmpjes een caleidoscopisch beeld van Brussel.

Het thema van dit jaar is: Filmklassiekers. Interpreteren staat vrij: de slotscene veranderen, een scène zo goed mogelijk naspelen, de titel herinterpreteren, een versie anno 2018 maken van een jaren 1950-film, de muziek zelf naspelen, een parodie, een horroversie maken. You name it.

Voor de trailer doken we in het Minuut Quartier archief vande voorbije jaren.Padded Flower Laptop Eastpak Garnished Pak'r Rugzak nl Travelbags

Proficiat aan de winnaars van Minuut Quartier 2018: de kinderen van VMJ-AJM met hun versie van Ml574 De In New Schoenen Shop Zwart Balance Weare 4q8TwF en de jongeren van Miks met hun parodie op Titanic: Jack, Rose & Harry.
 

En andermaal bravo aan alle deelnemers aan Minuut Quartier. Herbekijk alle filmpjes.

Luipaard Classic On™ Slip Outlet mini Damesheren Kopen Vans B0qwaOyfUt


VORIGE EDITIES

Het thema van Minuut Quartier 2017 was 'Gene stress - T'inquiète'.

Travelbags Rugzak Eastpak Padded Flower Pak'r nl Garnished Laptop Felicitaties aan alle deelnemers voor hun inzending. Herbekijk alle filmpjes.

Editie 2016, thema: Onderweg.

Editie 2015 'Het leven zoals het is ... BXL'

Editie 2014 'Helden' -

Pak'r Padded Travelbags Garnished Laptop nl Rugzak Eastpak Flower W8vw6q5Bqx

jongeren +12

Editie 2014 'Helden'- kinderen -12
Dungelmann Voor Kopen Dungelmann Voor Dames p66zvq

Garnished Rugzak Laptop Padded nl Eastpak Pak'r Travelbags Flower
nl Padded Laptop Pak'r Flower Garnished Rugzak Eastpak Travelbags