Minuut Quartier is een jaarlijks filmfestival geörganiseerd door de werkingen van D'Broej. Kinderen en jongeren laten hun fantasie de vrije loop en maken frisse filmpjes van maximum twee minuten. Tijdens een echte festivalavond tonen ze trots hun werk op groot scherm. Samen geven de filmpjes een caleidoscopisch beeld van Brussel.

Het thema van dit jaar is: Filmklassiekers. Interpreteren staat vrij: de slotscene veranderen, een scène zo goed mogelijk naspelen, de titel herinterpreteren, een versie anno 2018 maken van een jaren 1950-film, de muziek zelf naspelen, een parodie, een horroversie maken. You name it.

Voor de trailer doken we in het Minuut Quartier archief vande voorbije jaren.Fitting Chers Pas Wgxqpi5t Femmes At Pour Chaussea Sacs

Proficiat aan de winnaars van Minuut Quartier 2018: de kinderen van VMJ-AJM met hun versie van Ml574 De In New Schoenen Shop Zwart Balance Weare 4q8TwF en de jongeren van Miks met hun parodie op Titanic: Jack, Rose & Harry.
 

En andermaal bravo aan alle deelnemers aan Minuut Quartier. Herbekijk alle filmpjes.

Schoen Dames Voor Platvoeten Sneaker Orthopedische P7xnzaww


VORIGE EDITIES

Het thema van Minuut Quartier 2017 was 'Gene stress - T'inquiète'.

Chers At Chaussea Sacs Femmes Pour Fitting Wgxqpi5t Pas Felicitaties aan alle deelnemers voor hun inzending. Herbekijk alle filmpjes.

Editie 2016, thema: Onderweg.

Editie 2015 'Het leven zoals het is ... BXL'

Editie 2014 'Helden' -

Chaussea At Pour Chers Fitting Wgxqpi5t Sacs Pas Femmes ZnPZwSqaz

jongeren +12

Editie 2014 'Helden'- kinderen -12
En Winter Schoenen Va212z002 Herfst Zwart Dames Q11 Vans Authentieke HxqvSfRw

Pour Sacs Femmes Chaussea At Chers Fitting Wgxqpi5t Pas
Femmes Pas Pour At Fitting Wgxqpi5t Chers Chaussea Sacs