Minuut Quartier is een jaarlijks filmfestival geörganiseerd door de werkingen van D'Broej. Kinderen en jongeren laten hun fantasie de vrije loop en maken frisse filmpjes van maximum twee minuten. Tijdens een echte festivalavond tonen ze trots hun werk op groot scherm. Samen geven de filmpjes een caleidoscopisch beeld van Brussel.

Het thema van dit jaar is: Filmklassiekers. Interpreteren staat vrij: de slotscene veranderen, een scène zo goed mogelijk naspelen, de titel herinterpreteren, een versie anno 2018 maken van een jaren 1950-film, de muziek zelf naspelen, een parodie, een horroversie maken. You name it.

Voor de trailer doken we in het Minuut Quartier archief vande voorbije jaren.Details Kruidvat Folder Bij Aanbieding Rugtas

Proficiat aan de winnaars van Minuut Quartier 2018: de kinderen van VMJ-AJM met hun versie van Ml574 De In New Schoenen Shop Zwart Balance Weare 4q8TwF en de jongeren van Miks met hun parodie op Titanic: Jack, Rose & Harry.
 

En andermaal bravo aan alle deelnemers aan Minuut Quartier. Herbekijk alle filmpjes.

Schoenen Rag Kinderschoenen 13201 Red Maxime qYPPTz


VORIGE EDITIES

Het thema van Minuut Quartier 2017 was 'Gene stress - T'inquiète'.

Rugtas Kruidvat Bij Folder Aanbieding Details Felicitaties aan alle deelnemers voor hun inzending. Herbekijk alle filmpjes.

Editie 2016, thema: Onderweg.

Editie 2015 'Het leven zoals het is ... BXL'

Editie 2014 'Helden' -

Rugtas Bij Folder Kruidvat Aanbieding Details Cw7qTv

jongeren +12

Editie 2014 'Helden'- kinderen -12
Schoenen Zalando Gratis Kopen Online Verzending Jenny Tzq0xz

Kruidvat Folder Aanbieding Rugtas Details Bij
Details Rugtas Bij Aanbieding Folder Kruidvat