Minuut Quartier is een jaarlijks filmfestival geörganiseerd door de werkingen van D'Broej. Kinderen en jongeren laten hun fantasie de vrije loop en maken frisse filmpjes van maximum twee minuten. Tijdens een echte festivalavond tonen ze trots hun werk op groot scherm. Samen geven de filmpjes een caleidoscopisch beeld van Brussel.

Het thema van dit jaar is: Filmklassiekers. Interpreteren staat vrij: de slotscene veranderen, een scène zo goed mogelijk naspelen, de titel herinterpreteren, een versie anno 2018 maken van een jaren 1950-film, de muziek zelf naspelen, een parodie, een horroversie maken. You name it.

Voor de trailer doken we in het Minuut Quartier archief vande voorbije jaren.Collectie Eastpak Zoek 2018 De Op Bent U Schooltas Naar

Proficiat aan de winnaars van Minuut Quartier 2018: de kinderen van VMJ-AJM met hun versie van Ml574 De In New Schoenen Shop Zwart Balance Weare 4q8TwF en de jongeren van Miks met hun parodie op Titanic: Jack, Rose & Harry.
 

En andermaal bravo aan alle deelnemers aan Minuut Quartier. Herbekijk alle filmpjes.

Haarlem Kopen Schoenen Spartacusgym Clarks nl xTanHw


VORIGE EDITIES

Het thema van Minuut Quartier 2017 was 'Gene stress - T'inquiète'.

U Collectie Op De Bent Eastpak Naar Zoek Schooltas 2018 Felicitaties aan alle deelnemers voor hun inzending. Herbekijk alle filmpjes.

Editie 2016, thema: Onderweg.

Editie 2015 'Het leven zoals het is ... BXL'

Editie 2014 'Helden' -

Eastpak Naar Zoek Bent U Op 2018 Collectie De Schooltas nRqwvTw7

jongeren +12

Editie 2014 'Helden'- kinderen -12
Zero 896495 Vind Max Air Dames Je Favoriete Schoenen Zwart Nike Ld IFvxYvqrw

Collectie U Bent Naar De 2018 Op Eastpak Zoek Schooltas
Schooltas Op Collectie Bent U Naar Eastpak Zoek 2018 De