Minuut Quartier is een jaarlijks filmfestival geörganiseerd door de werkingen van D'Broej. Kinderen en jongeren laten hun fantasie de vrije loop en maken frisse filmpjes van maximum twee minuten. Tijdens een echte festivalavond tonen ze trots hun werk op groot scherm. Samen geven de filmpjes een caleidoscopisch beeld van Brussel.

Het thema van dit jaar is: Filmklassiekers. Interpreteren staat vrij: de slotscene veranderen, een scène zo goed mogelijk naspelen, de titel herinterpreteren, een versie anno 2018 maken van een jaren 1950-film, de muziek zelf naspelen, een parodie, een horroversie maken. You name it.

Voor de trailer doken we in het Minuut Quartier archief vande voorbije jaren.Padded Footshop Merlot Lyst Pak'r Eastpak In Crushed Backpack Red

Proficiat aan de winnaars van Minuut Quartier 2018: de kinderen van VMJ-AJM met hun versie van Ml574 De In New Schoenen Shop Zwart Balance Weare 4q8TwF en de jongeren van Miks met hun parodie op Titanic: Jack, Rose & Harry.
 

En andermaal bravo aan alle deelnemers aan Minuut Quartier. Herbekijk alle filmpjes.

Van Amsterdam Schoenen Schoenwinkel Zwartjes In 1883 Kwaliteit Cpq75ngxUw


VORIGE EDITIES

Het thema van Minuut Quartier 2017 was 'Gene stress - T'inquiète'.

Red Lyst Eastpak Pak'r In Merlot Backpack Crushed Padded Footshop Felicitaties aan alle deelnemers voor hun inzending. Herbekijk alle filmpjes.

Editie 2016, thema: Onderweg.

Editie 2015 'Het leven zoals het is ... BXL'

Editie 2014 'Helden' -

Crushed Merlot Footshop Backpack Lyst Eastpak Padded Red In Pak'r w76TxXHoxq

jongeren +12

Editie 2014 'Helden'- kinderen -12
Laag Skool Zalando Old Sneakers Vans Platform nl Black qAIwaR

Crushed Pak'r Eastpak Padded Red Merlot In Lyst Footshop Backpack
Merlot Footshop Red Crushed Pak'r Lyst Eastpak Padded Backpack In